mandag den 20. juni 2011

Agility sommerafslutning.

Agility sommerafslutning i DcH Give.

Vild hyggelig aften i DcH Give. 15 var tilmeldt sommerafslutning i Agility. Der skulle konkurreres i tunnelkuller, stafet med frankfurter og en afsluttende for sjov stafet, hvor hundene b.la. skulle rulle, op på en balje, op i en balje, spise en pølse i - som lå i en balje med vand mm.


Rudi og Rockie deltog, Rudi har aldrig løbet agility før, det kunne man ikke se, de var super seje. Blev nr. 3 i tunnelkuller for mellem hunde og var med til at vinde holdstafetten. Rigtig Flot. Det fedeste var at det endelig var på min tur til at lave fis med Rudi hi hi. Se lige hans nye flotte T-Shirt:




Desværre er kvaliteten af billedet ikke så godt, det må være farten der gør det .-)


Jette overtog Rockie i for sjov stafetten, den klarede de i en kanon tid, dog måtte Jette rede Rockie fra at drukne, han troede at der var mere end en pølse i baljen med vand, hvad gør en Beagle ikke for en godbid, he he.


Derefter var der præmieoverrækkelse, kaffe og tærte samt rå hygge på terrassen. Det var en super aften og hundene elskede det, tror nu mest de elskede at deres "mennesker" slog sig løs :-)

God sommer til alle :-)

Her lidt stemningsbilleder:




















Ingen kommentarer:

Send en kommentar