tirsdag den 27. august 2013

Hvor blev august af.......

Hvem har stålet august, kan slet ikke følge med, he he.
Siden vi kom hjem fra ferie den 5. august, er tiden bare "væk".
Arbejde, cykelsti projektet, fødselsdage, opstart af hundetræning, agility konkurrencer mm. Hjælp jeg kan ikke følge med.

Easy bliver 11. måneder i dag Tillykke Easy.

Han er startet på hvalpe agility, det syntes han er en fest:

Tak til Micki og Sanne for billederne.

-------------------------------------------------------------------------------------

De sidste tre weekender har vi været til følgene stævner:

Vestfyn 11-08-2013:

Jari fik en 2. pl. i AG åben og en 4. pl. i SP åben, blev disket i begge klase løb, men super gode løb.

Disel havde som sødvanligt en fest, forstår ikke altid hvad jeg vil have ham til, men hvad kan man forlange, når vi kun træner 10 minutter engang imellem.

DKK Viby den 18/19-08-2013:

Jari løb 7 fejlfrie løb ud af 8. Seje lille hund. Mange flotte placeringer. Er så stolt af ham.

Tak for billederne til Jenny.

-------------------------------------------------------------------

Tillykke "atter engang" med fødselsdagen Jørgen og tak for kage.

Om søndagen var der en dyst mellem Peter Falktoft (Snebolden) og Thomas Skov på agility banen, til programmet “Thomas Skovs Sportsprogram”. Læs mere om dette på Lone Sommers Blog:

Peter Falktoft (Snebolden), Lone Sommer og Thomas Skov.
Kizz me og Du Der.

Jari´s fine præmier fra Viby, et ur til fruen og Whisky glas til herren.

Skive den 24-08-2013:
Jari vandt SP3, AG3 og AG åben. Så masser af bling bling. Super lille kromi. Vi eller jeg blev disket i SP åben, men sikke et løb, Jari du er for sej.

Easy som fotomodel, tak for billederne til Sanne Bækgaard.

Disel og jeg havde rigtig mange gode momenter, vi er ved at lære det, Smiler.