onsdag den 15. februar 2017

Agility kurser med Natasha.Natasha Petrine Gjerulff Jensen


Den 14-01-2017 og den 11-02-2017, var jeg så heldig at komme med på kursus ved Natasha. Det var Border Collie klubben der var arrangør.

Easy og jeg elsker at være på Natasha kursus. I efteråret var Easy og jeg på Online kursus ved Natasha. Det var kanont godt og vi nød hvert minut. Vi starter op igen når vejret arter sig, til udendørs agility. Vi glæder os.


Her banen fra den 14-01-2017 - banen fra den 11-02-2017, kunne jeg ikke få til at makkeret... 

Begge dage, var det sjove og udfordrene baner.


Easy var med første gang og Gabi anden gang.
De var begge små stjerner på helt deres egen måde.
Og vi fik så meget med derfra begge dage. Tak Natasha.

Easy:
Den sødeste lalleglade dreng, han følger mig så fint og har det absolut bedst på banen, hvis jeg er forrest og kan vise i rigtig god tid hvad han skal, så glemmer han helt at hoppe op og gø af mig. Smiler...
Vores helt store sejr var - at han løb videre i forkryds med lidt plads uden at hoppe op af mig og gø. Samt at finde ud af i hvilke handlinger han var hurtigst, det var blandt andet i de forkryds jeg normalt ikke ville vælge. Tankevækkende.

Gabi:
Min lille turbo tøs, hun havde en fest. Vores udfordringer var handlingen hvor der var noget der trak, en tunnel bla. Hi Hi. Samt når hun skulle tjekke ind til mig i høj fart. Det var vildt mange gode momenter og hun var så sej. 

Tak for to super hyggelige formiddage til alle.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar