mandag den 13. juni 2011

Kingsmoor Cup.

Kingsmoor Cup i Pinsen, i Ribe:

Lørdag havde vi to fejlfrie agility løb (AG åben og AG 3 ) og blev disket i begge spring løb. (SP åben og SP 3) Men rigtig gode løb, alle 4. Så jeg er godt tilfreds. Jari er lige rykket op i klasse 3 i både spring og agility, er så stolt af min lille hund. Rockie var med som hygge hund og der gjorde han, hyggede altså, han elsker bare at være med.

Søndag var Jari og jeg alene af sted. Vi var fejlfrie i AG åben og fik et DM udtag mere, har 3 nu. (Skal have to i hver til DKK´s DM) I SP åben blev vi disket, men havde et kanont løb. Så der mangler vi stadig et udtag, så vi må tage os sammen i næste weekend i Albertslund. He he. I SP 3 var Jari så sej, desværre knaldede han hovedet ind i åbningen af tunnelen ved anden sidste forhindring, han var lige et øjeblik lidt omtåget, men slog sig derudover gudskelov ikke. Så der fik vi 5 fejl.

Mandag skulle vi løbe Tunnel kuller og AG 3. I Tunnel kuller var der et starts spring, 18 tunneler og et slut spring, Jari løb godt, jeg mistede et sekund fatningen da jeg lavede et ikke planlagt skift, så det kostede sekunder, vi var dog fejlfrie, tror vi blev nr. 5 eller 6. I AG 3 blev der rigtig trænet felter, 2 x balance, fedt. Jari løb kanont, kom dog ud af posen på siden, men vi var fejlfrie, sådan. Gode felter.

Jari fik sit første Agility CERT - Jubiiiii og blev nr. 2.



Jari´s første Agility CERT.


Jari´s præmier fra Ribe. UPS, har vendt den flotte lysestage på hovedet.

------------------------------------------------------------------------

TAK til alle for en suveræn festlig weekend. Det har været virkelig hyggeligt. Samt tak til Ribe hundevenner for et sædvanligt vel arrangeret stævne.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar