mandag den 26. september 2011

Dch´s DM 2011.

Nr. 3 ved DcH´s DM i Odder.

Det har været den "perfekte" weekend. En masse flot agility, mange dejlige besøg, skønne heppere, fede tilråb og kanont selskab. Så bliver det ikke bedre også dog. Jari var bare så sej. Det kommer jeg til :-)

Fredag kørte vi alle fire mod Odder ved 12.30 tiden. Maria, Kenneth Rudi og jeg samt alle hundene havde lejet et skønt sommerhus få km. fra DM pladsen. Ved 16.30 tiden mødtes vi med Maria og Kenneth og vi var nede på DM pladsen og sætte telt op. Da vi kom tilbage til sommerhuset gik vi en lang og skøn tur ned langs vandet med hundene og derefter spiste og hyggede vi.

Samt lavede Banner :-)

Lørdag stod vi op ved 06.30 tiden og gjore os klar. Der skulle tjekkes ind, gåes indmarch mm. inden selve konkurrencen startede.

Kl. 12.10 var første banegennemgang og konkurrencen / Årets DM var igang. Jari var på, super sej var han, vi havde to fejlfrie løb. Blev nr. 5 i spring løbet og nr. 2 i agility løbet, en samlet 2. plads.

VI KOM I A FINALEN :-)

God stemning som altid samt mange dejlige besøg.

Vi var hjemme ved sommerhuset ved 18.00 tiden, gik med hunden, spiste og hyggede.

---------------------------------------------------------------------------------------------------

Søndag - tidligt og ind på DM pladsen. Karen Marie kom med DM kage, flag med vores navne, (Maria, Lucia, Jari og Susanne) samt go go Give og DM 2011. Tak for støtten og for den fine kage :-)

Flere besøg > Skønt.

Stemning var i top, såååå fedt. B finalen var igang og inden vi havde set os om var A finalen igang.

Jari og jeg skulle starte anden sidst, da vi var blevet nr. 2 samlet om lørdagen. Det var en fed bane. Jari løb et kanont flot fejlfrit løb. Vi blev nr. 3 og skulle løbe æresrunde. Det var en fed oplevelse, fed stemning, mange dejlige tilråb og vildt mange dejlige knus, tillykker og anerkendende ord. Det vil jeg sent glemme.