tirsdag den 22. januar 2013

Årets første stævne.

Her i weekenden har vi været til vores første stævne i år, dejligt at komme lidt i gang igen. Det var nogle super hyggelige dage på Fyn, humøret var i top og vi fik løbet en masse agility. Så fedt. Det eneste der ikke var helt så heldig, var min kondition he he, dahm den er dårlig, når men hvad kan man forlange med det jeg har været igennem det sidste halve år.
 
Jari var derimod klar, han løb fanme godt. 3 DM pinde ud af 4, flotte klasseløb samt flere flotte placeringer i top tre mm.
 
Jari var desværre så uheldig at rive en pind, meget uheldig i sidste løb søndag. Så jeg trak ham og vi kørte hjem i varmen, han virkede ok efter et par timer. Men for en sikkerheds skyld tager vi ned til Anne Line i morgen, så han kan blive tjekket. Så han får ro indtil.
 
Rockie holdte fest på banen og når Rockie ikke tog det der passede ham glemte jeg banen, he he, sikke et par :-)
 
Ham var derimod super sej atter engang i en eftersøgning søndag morgen, han fandt en lille bold der havde lagt siden dagen før, under en ca. 15 - 20 cm sne og hvor to hunde allerede havde prøvet at finde den, både lørdag og søndag, inden han blev sat på. Så han reddede Eddie´s dag. Han er squ for sej den gamle hund.
 
Easy var med til agility stævne for første gang, det tog ham i stiv arm. Han hyggede sig, legede med en masse andre hunde/hvalpe. Sad pænt i bur sammen med Jari, sov indimellem, hvor er han bare cool.
 
 
Nogle af weekendens flotte gevinster :-)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar