søndag den 13. januar 2013

Tilbageblik på 2012.


Her et lille tilbageblik på 2012, et år jeg på mange måder har glædet mig til sluttede, men ved nærmere refleksion også et år med mange dejlige minder.  Vi har været igennem hele følelsesregisteret, op til flere gang.
               

Januar:

Vi fik ny bil og hunde træningen startede for alvor op igen. I slutningen af januar blev jeg indlagt, da mine nyrer tal var løbet lidt af sporet, men det de styr på i løbet af en lille uges tid. Så var jeg hjemme igen.
 
 
 

Februar:

Vi havde besøg fra Sverige og Jari parrede en svensk lille Flika. (Første gang han prøvede det) Men det gik rigtig godt, man skulle tro han aldrig havde lavet andet. Udover at samle kræfter igen, blev det til et agility kursus og et agility stævne.

 

Marts:

Gik med at planlægge min 40 års fødselsdag, et agility kursus, et dobbelt stævne (hvor mine 40 år også blev fejret) Rudi og Co. Startede med at parre mink. Sidst i marts var vi 4 kollegaer der holdte 190 års fødselsdag på min arbejdsplads, skøn dag.
 

April:

40 års fødselsdag x 3. (DcH give, Sannes hundecenter og selve festen i påsken) Uha det er hårdt at blive 40 år. Derudover gik agility sæsonen for alvor i gang, af sted hver weekend på nær lige påske, der var vi på agility kursus. Rudi og Co. Fik minkhvalpe.
 
 

Jari blev udtaget til DcH’s DM.
 

Rockie blev 11 år.
 

Jari blev far til 6 skønne guldklumper.
 
 

Maj:

Rockie var I en eftersøgning hver han fandt et høreapparat - Så flot. Rudi blev et år ældre.
 
World Agility Open Championships. (WAO) 2012.  Det var virkelig den fedeste tur hvor sammenhold, fed humor og god agility var i højsæde. En uforglemmelig tur, sikke en oplevelse, den vil jeg sendt glemme.  Vi blev samlet nr. 10 i GAMES, Nr. 23 i Pentathlon og Nr. 23 i Biathlon.
 
 
 
 

 

 
Dejlig weekend på Sjælland sammen med Maria. Jari blev udtaget til DKK´s DM.

 

 

 

Juni:

2 x 50 års fødselsdag. 1 x 60 års fødselsdag og et bryllup. På kursus i en hel uge med Jari i agility. Ja det var så den måned J Hi hi, vi nåede da også lige et par agility stævner, deriblandt en weekend på sjælland.
 
 

Juli:

1 x 30 år fødselsdag. Jutlandia Cup i Vingsted – Fed uge dog lige på nær hofteskaden. Akut nyresvigt, ja det var squ meget tæt på, for tæt på. Lå på Fredericia Sygehus i 5 uger.
 
 

 

August:

Ja lå som sagt på Fredericia Sygehus. Vi fandt også ud af hvor heldige vi endelig er, med vores skønne familie og uundværlige venner. Mange tak endnu engang for alt det du/i gjorde/hjalp os med. Det betyder bare så meget. Blev udskrevet den 23., dog stadig dialyse x 2 ugentligt.
 

 
 

 

September:


Udover at nyde at være hjemme samt prøve på at samle kræfter. DKK´s DM i Roskilde, første weekend udenfor fængselet (Fredericia Sygehus). Stoppede med dialyse – så dejligt.

 

 Fik malet træværk.Besøg af vores hjælpsomme og dejlige mor/svigermor samt Gert. Tak for hjælpen.

 
 
 


Dream team af KROMIS blev årets hold, fik 2 x CERT, blev nr 5 i årets AGILITY hund og nr. 6 i årets ALL ROUND hund.

 

 

 
 
 DcH’s DM, som hjælper da det var DcH Give og DcH Grindsted-Billund der var arrangør og som deltager. JARI & JEG BLEV NR. 2. WEEEEE fuldstændig urealistisk pga. min fysiske tilstand, men det blev vi – er så stolt.

 

 

 

 

 

 

 

Oktober:

Stadig på sygehus x 3 ugentlig. Fik gjort hovedrent med stor hjælp fra igen vores skønne mor/svigermor. Hyggede med venner. DM hjælper FEST. Startede så småt på arbejde sidst i oktober, så fedt. Rudi og Co. Gjorde klar til pelssæsonen.
 
 
 
 
 
 


November:

Arbejder x 2 dage ugentlig. Sygehusbesøg x 2 ugentlig. Opstart Pels sæson 2012. Årets første, sidste og eneste udstilling med Jari, gik kanon godt, excellent med CK, GO Jari.

 
 
 
Klubmesterskab i DcH Give; Rockie vandt senior og blev Rally L klubmester. Jari blev Kredsmester 2012 og fik vandrepokaler for; Bedste resultat ved DcH´s DM 2012 og De tre bedste agility resultater i 2012. Derudover blev han nr. 2 i Rally L.
 

 

 
Rockie fandt nøgler i en eftersøgning. Arranger tur til England, over at hente vores nye familiemedlem ”Easy” en lille Kromfohrländer.
 
 

 

December:

Julefrokost x 4. Hente Easy hjem til Danmark. Havde 4 skønne dage i England sammen med Bob og Cyd. Hverdagstræning af Easy.
 

 

 

 

 

 


    

  Et par kurser nede ved Sanne imellem Jul og nytår. Nyd december sammen med venner og familie.  
 
 

 

 

 

 

 

 
Juleaften:

 

 

 
Tak for 2012, tak for alle besøg her på bloggen samt på min hjemmeside www.beaglepower.dk i 2012. Glæder mig til et 2013 i medvindenstegn .... Smiler.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar