lørdag den 9. marts 2013

To travle dage......

Her de sidste to dage har der været run på. Vi starter med torsdag, ud over de daglige gøremål, var vi i Viborg, i InDog Hallen, der trænede jeg sammen med Gitta og Merete. Det var Easy der blev trænet lidt. Han er for sjov den lille hund, han har nu vendet sig til alle de spejle der er deroppe. I starten kunne han godt blive lidt forskrækket over den hund der løb ved siden af han, He he.
 
Derefter gik turen til Herning Dyrehospital, Jari skulle tjekkes, da han var halt / ikke rengående i et par timer søndag. Hundens sundhed frem for alt. Han gennemgået på kryds og tværs i 45 min, pev ikke en eneste gang, men en enkelt øvelse var ikke så sjov. Så jeg valgte at få han røntgenfotograferet. Det skulle han så fredag morgen kl. 08.00. Han blev ikke halt af den tur han måtte gennemgå torsdag. Dejligt.
 

 

Fredag morgen, tidligt op og af sted til Herning. Jari var super sej, måtte dog have lidt beroligende, men hvor var han sej, de fik lov til alt. Røntgen bilederne viste intet, alt var som det skulle være. Dyrlægen sagde han er i topform og alt er 120 % OK. så fedt, hvor blev jeg glad. Så der er tale om en muskel forstrækning i mild form. Han var igen ikke halt efter gårsdagens strabadser. så dejligt. Kun træt. Smiler. Jeg havde nær aldrig fået han ind i bilen, total griner.
 
Stor TAK til Herning Dyrehospital for en super behandling.
 
 
Jari kunne ikke holde øjnene åbne :-)

Små to timer efter, lå samme sted, men er ved at vågne.
 

 

Derfter var vi lige omkring kirkrgården "ved" min Far.
Savner Dig stadig hver dag.
 
 

 


Derefter på sygehuset > Tjek, Til Fys > Tjek, Handlede > Tjek. Så skulle der pakkes til træningen i Sannes Hal. Vi er en del fra DcH Give, der har leget Sannes Hal i Hedensted, her i de kolde måneder. Vi har været derude tre gange siden nytår. Der er blevet trænet i to timer. Så var hundene også trætte. Det har været selvtræning, hvor alle hjælper alle. Den sidste gang trænede vi i fem kvarter og derefter var der straffet med masser af præmier samt kaffe og kage. Vildt sjovt og super hyggeligt.
 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar