torsdag den 25. april 2013

Rockie atter frisk og frejdig...

Rockie ter sig som en årsunge igen. Han er squ for sjov den hund. I marts var jeg nede at få han røntgenfotograferet, da han ikke virkede helt på dupperne. Han piv af og til når han skulle vende sig. Hans røntgenbilleder var fine, knæ og hofter som en treårig og ganske lidt alderstegn i ryggen. Der var et sted at dyrlægen kunne se at mellemrummet var lidt mindre end de andre mellemrum. Men det var det. Flotte billeder af en hund på 12 år, fik jeg af vide.
 
 
 
 
Han var på smertestillende i 10 dage, det hjalp. Samt har været ved Anne Line to gange, sidste gang i dag. Han var lidt skæv helt nede ved halen/det første af ryggen. Så nu er han rettet op. Han elsker Anne Line, det er helt pinligt som han opfører sig når vi kommer derover. Godt Anne Line kender ham, smiler....
 
 
 
 
Men hvor er det dejligt at se den gamle Rockie igen. Jeg har trukket han fra alt agility og ved om han kommer til at løbe konkurrence mere. Det er jo så meget andet vi kan lave sammen. Nu skal han genoptrænes, bagpartiet trænger til lidt flere muskler.
 
 

1 kommentar: