tirsdag den 10. juni 2014

Pinsen 2014.

Som vanlig, var vi en tur i Jernvedlund til Kingsmoor Cup ved Ribes Hundevenner i Pinsen. Skøn weekend, i dejligt selskab, med super vejr (næsten for varmt), gode og sjove baner mm. Ren rå hygge.                                           Jari løb super godt, 3 fejlfrie løb og blev nr. 2 i AG3 lørdag, nr. 4 i AG3 søndag og nr. 5 i SP3 søndag. Derud over fik han 5. fejl (igen min skyld) i SP3 lørdag. Blev vist nr. 10.

I begge de åbne blev vi disket. Min skyld igen igen, Jari løb fanme godt og gudskelov ved han ikke han blev disket. 


Stort tak til Staffen for dette dejlige billede af Jari.

Easy løb så fint. Lørdag løb han ud af banen ved sidste spring, ellers havde han været fejlfri. Hi hi kan ikke lade være med at grine af ham, han er så sjov. Gennemførte også et med fejl, men blev nr. 3. Søndag gav han den Max gas, blev på banen og løb så godt, vi blev disket men der var en masse der lykkedes, så fedt.

Måtte desværre melde fra til mandag da min skade fra WAO kom retur.

Tak for en super hyggelig weekend.


Easy og Jari hygger > søndag aften: Det er hårdt at være hund, smiler.-------------------------------------------------------------------------

2. pinsedag:

Så dejlig en dag, trods smerter i låret. Var lidt i haven, tog billeder af hundene samt var ved Kvie Sø sammen med Birthe og Bella.


Billeder af Easy og Jari, hjemme fra vores have:

------------------------------------------------------------------------

 Haven:

Buerne blev luftet :-)
Kvie Sø.


 Omkring kl. 13.00 mødtes vi med Birthe og Bella ved Kvie Sø, først en gåtur rundt om søen med Kromierne, derefter spiste vi derude, de dejligste pandekager, både hovedret og dessert, lækkert. Det var bare så hyggeligt. Mit lår gjorde ikke så ondt, bare jeg gik roligt.Rudi og vandhundene, Jari og Easy. 
Bella


Easy


Jari

 
Hundene sad fint i skyggen imens vi spiste.
Tak til Birthe og Bella for en dejlig tur.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar