lørdag den 21. juni 2014

Jari skadet - Status....


Onsdag:


Onsdag aften herhjemme var Jari lige pludselig halt, han gav ligesom efter i skulderen når han gik. Vi ved ikke hvad er er sket eller hvad han har lavet. 

Torsdag:


Så af sted til Dyrehospitalet torsdag morgen, hvor han fik massage og laserbehandling af Fys, samt blev tjekket af dyrlægen.

Jari er absolut ingen tøsedreng, tvært imod. Men da han blev tjekket igennem af dyrlægen ved nakke og skulderparti, skreg han lige pludseligt så højt, at jeg nær glemte at trække vejret. 

Så han måtte i røntgen, der kunne to dyrlæger se noget i nakken, men ikke i skulderen. De anbefalede at Jari skulle i en CT scanner, så vi kunne få klarhed på hvad der var galt med ham.

Da jeg kom hjem, bestilte jeg tid til Jari i Århus til CT scanning. 

Derudover melde afbud til Landsholdsamling denne weekend og Dania Cup.
For det vigtigste for mig er, at Jari kommer ovenpå igen. 
For lige meget hvad diagnosen er/bliver, vil det kræve behandling/genoptræning.  

Fredag:


Så fredag morgen af sted til Århus dyrehospital til kl. 08.00. Jari blev tjekket igennem 110 %. Han havde jo fået beroligende og smertestillende torsdag, så det var ikke nemt for dyrlægen at se hans halten, Jari er samtidig en mester i at stamme sig an, så halter man jo ikke vel. Men igen skreg han lige pludselig op, dahm hvor bliver man forskrækket. 

Dyrlægen mente ikke det sad i nakken, (blev så glad) men syntes absolut han skulle havde en CT scanning, så jeg/vi kunne få vished om hvor der var noget galt. 

Så Jari fik lagt Venflon og vi ventede på at de skulle have overstået morgenkonference.
Jari iført PINK, lidt tøset :-)  (Venflon)


Jari blev hentet ved 10.15 tiden, til CT scanning. Så var det mig der måtte vente.Jari var færdig ved 11.00 tiden og vi skulle ind og have svar. Jari havde fået CT scannet nakke, albuer og skulder samt fået taget ledvæske ud. Der var intet at se, alt var så fint. Der var ganske små forandringer ved albuerne og det ville de fleste hunde få med alderen. Fik også af vide at det kunne være en sene/muskel der sad i klemme. Han så fin ud og at han nok skulle komme ovenpå igen. 

Han skal have pause fra agility banerne, men må gerne gå/løbe i eget tempo. Samtidig skal han Genoptrænes og have Laserbehandling 2-3 gange ugentligt de næste ca. 4-6 uger. Samt have en 4 ugers behandling (sprøjte x 1 ugentlig) Den er med til at tage hævelsen/smerter. (I stil med det hunde med slidgigt/ledegigt får).

Jeg er bare så glad og taknemmelig for at det ikke var mere alvorligt, (ved godt dette også kan tage lang tid), det var ikke det jeg var blevet stillet i udsigt, de var bekymret for nakken og at det evt. kunne være slidgigt/ledegigt. 

Jeg sætter stor pris på ærlighed og at får svar det det man spørg om, også selvom det ikke er det svar man ønsker. En stor tak til Herning og Århus dyrehospitaler for deres gode behandling.

Lige PT er Jari træt og sover meget, men det har også været to lange dage for han. Han er så sej, han tog det hele i stiv arm.

Endnu engang blev jeg mindet om hvor godt jeg/vi har det og at vi skal leve livet hver dag. Er bare så glad og vil nyde weekend sammen med Rudi og hunden, måske gøre lidt rent, det trænger. Smiler.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar