lørdag den 26. juli 2014

Jari skadet. Status, tålmodighed er en ........


Ja tålmodighed er en dyd. Tror jeg var optaget af andet da den blev uddelt. Smiler.

Jari havde meget ondt i weekenden efter 2 x undersøgelse, røntgen, scanning mm. Han led det var sikkert, også mere end han gjorde onsdag hvor han blev skadet i haven. Han ændrede adfærd, Easy kunne da ikke forstå han var så sur på ham. Stakkels Easy men mest af alt, stakkels Jari. Jeg var vildt fortvivlet og ringede til Anneline og hun satte på plads i og omkring skulderen mandag og Jari blev strakt meget mere frisk/glad men ikke halt fri. 


Så ramte vi sommerferie perioden mm. Ja hvad skulle vi så gøre. Han kunne stadig få laser på Herning dyrehospital men ikke de behandlinger han havde brug for. Jeg kontaktede Jakob og han havde da gudskelov ikke ferie, blev så glad. Så Jari og jeg har været en del i Herning samt i Århus her i Juli måned. Smiler.

For at gøre en lang historie kort er status d.d. at Jari har snart været halt i 6 uger, han har været i røntgen og scanner. Er blevet sat på plads i og omkring skulderen og nu sidder smerterne i de bløde dele omkring hans albue. Det vil/kan tage meget laaaang tid. Jari syntes IKKE at det er en fest at han skal holde sig i ro, men det går. 

Tror det går lidt fremad. Han halter ikke hele tiden nu, der er mere on/off. Han må nu komme på vandløbebånd og svømme under kontrolleret forhold. Han har for første gang svømmet lidt på Rømø, så han har været træt i dag og haltet lidt mere. Men allerede efter hvile gik han bedre. Så den står stadig på ro. Han er virkelig svær at tyde, han har en meget høj smertetærskel. 

Nu XXXXX jeg bare alt for at hans smerter snart aftager og han kan få sit skønne hundeliv igen. Bare han bliver ok, det er ikke spor rart at man ikke kan gøre noget, så bliver hvert minut lige pludselig så forbandet langt.

Elsker jo den hund så meget.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar