Jari har forsat fuldt sit genoptræningsprogram og var til tjek ved dyrlægen i onsdags. Han er blevet lidt bedre, det går stadig lidt op og ned.  Han har stadig problemer med at bygge muskler på venstre skulder. Det drejer sig om to muskler, lige oven på skulderbladet. Så der er snak om at han måske har en nerveskade. Er en nerve skadet, kan der ikke opbygges muskler. En nerveskade tager laaaaang tid om at gro sammen igen, hvis den gør det. Så igen må tiden vise vejen. Så der er stadig tvivl om skuldeskaden måske er sekundær.

Men han hygger sig, går lidt Rally, laver sine øvelser, svømmer, Water Walker, leger med Easy, går ture mm.

Smukke Jari, mit hjertensbarn.

---------------------------------------------------------------------------

Smukke Easy.

Easy har været aktiv i marts måned, to konkurrencer (Sydthy og Vilhelmsborg) og et agility kursus med Lee Gibson.

Sydthy:

Vandt AG1 og blev samlet i de åbne nr. 2.

De fine præmier fra Sydthy.

Agility kursus med Lee Gibson:

To super gode dage. Kanont kursus, Stort tak til Lee.

Første dag løb vi finale banen fra Cruft 2015, fed bane. Easy og jeg løb den fejlfrit til sidst, fed fornemmelse.

Anden dag, var det mig det skulle yde under pres. Først Power and speed banen, hvor 1-7 skulle være fejlfrit, før man måtte løb 8-18.

Derefter Golf banen, hvor vi skulle løbe 8 små forskellige baner. Ikke nemme baner, men sjove og med gode udfordringer. 1-10 forhindringer.
Bane gennemgangstiden blev kortere og kortere.
Sidste banegennemgang var vist på 60 sek.
Der var det mig der blev presset, fedt.

-------------------------------------------------------------------------

Vilhelmsborg:

Easy løb så godt.
På agilitybanen, blev han dog bange for vippen og sprang et par felter lørdag, men det fik vi rettet op søndag. dejligt. På springbanen var han så sej, gennemførte alle fire løb. Vandt begge SP1 og fik sit første DM udtag.

Easy flotte præmier, både Easy og Rudi er glade .... smiler.