lørdag den 1. januar 2011

Godt Nytår.

Velkommen til 2011. I går var der sne over det hele og meget af det, i dag er næsten alt sneen væk, regnet væk. I vores have er sneen desværre ikke forsvundet, øv øv. Det ville ellers have været dejligt at kunne træne lidt agility/springteknik :-)

Vi har haft en fantastisk Jul, dejlige afslappende juledage, aktive dage imellem jul og nytår samt et kanont hyggeligt Nytår. Vi har været sammen med familie og venner, rå hygget, grinet, snakket, pjattet samt spist alt for meget. (ligesom resten af Danmarks befolkning). Dejlig måde at holde Jul / Nytår / Ferie på.

Juleaften fejrede vi hos min søster og hendes familie. Pragtfuld aften hvor selveste Julemanden og Nissepigen kom forbi.


Ikke alle var lige begejstret for julenmanden.


Første og anden Juledag slappede vi af, gik ture samt hyggede med hundene. Derudover har vi haft gæster samt været på besøg hos familie og venner, skønt, skønt.

Den 29. dec. var Jari og jeg på Dobbelt Box kursus ved Sanne. Vildt fedt kursus med rigtig mange forkryds he he. Fandt ud af at det kræver nye sko. Joke, det passer ikke, det kræver bare meget præcise forkryds og det kan være lidt svært i terrængående støvler, da man er knap så fiks på fødderne .-) Men vi fik varmen af at grine :-)

Nytårs aftensdag var Rockie, Jari og jeg nede ved Sanne og træne Agility, så vi kunne blive godt trætte til Nytårsaften, smiler. Sorry > Hundene skulle blive trætte. Vildt hyggelig formiddag vi afrundede med varm kakao og pølser på grillen. Vi var hjemme igen kl. 13.00, så var det tid til bad og smukkesering. Vi skulle ud til Sanne og Jens at holde Nytårsaften. Kl. 15.30 havde vi aftalt, at vi skulle ud at gå med hundene, inden det blev mørkt. Dejlig lang tur. Det var en super, super dejlig aften, stille og rolig og alle fire hunde var pragteksemplar. Også selvom der var en højløbsk tæve der spillede op til lir. Jari mente godt nok at det var lidt uretfærdigt at han ikke måtte gøre noget ved, når hun nu blev ved med at spille op til ham. He he. Meget stolt af mine to hunde > så flot klaret. Ret godt gået af to tæver og to hanhunde, der var bare ro. Der var heller ikke nogen af dem der registrerede at der blev skudt af rundt omkring, sådan hunde. Dejligt at være hundeejer. Da vi ankom igen herhjemme, havde vi to meget trætte hunde. Meget forståeligt.

Godt Nytår til alle.


Sådan ser man ud efter en nytårsaften i selskab med en dejlig dame :-)


1 kommentar:

  1. Tillykke med din nye blog. Spændende, at kunne følge dig og hundene her!

    SvarSlet