tirsdag den 11. januar 2011

Hverdag igen.

Så er det blevet hverdag igen, ikke så tosset. Uge 1 er vel overstået, opstart af agility træning ved Sanne tirsdag og opstart af agility tæning i ridehal (DcH Give) torsdag samt alt for mange timer på arbejde, ikke godt, hvornår mon jeg lære det? Nok aldrig, men så må jeg jo føle, he he.

Fredag blev begge hunde vaccineret og Jari fik foretaget undersøgelsen for Patellauxation. Han havde Grad 0, hvilket er normal og rigtigt godt.

Agility kursus med Ann-Britt lørdag: Kanon kursus. Kursetprogrammet var skruet godt sammen. Der var tre små baner. Første modul var felttræning, med fokus på fart, feltsikkerhed, forhindringer presset tæt sammen samt timing og placering af H.F. Anden modul var Slalom-træning, med fokus på både indgange og fart. Det var en super fed bane: 1 spring - 4 slalompinde - tunnel (3 m) - 4 slalompinde, sikke en fart Jari fik på. Tredje modul var handling, med fokus på grundhandling, såsom  fremad, serpentiner, trække imellem, skubbe imellem, grundsving, handle forbi en forhindring der ikke skal tages. (Der fik Jari og jeg vores sag for, han kunne ikke forstå at han ikke skulle have det spring he he, så der er noget at træne videre på, dejligt) Super dag, humøret var højt og selskabet var til UG. Glæder mig allerede til næste gang.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar