søndag den 15. maj 2011

Tønder / Løgumkloster.

Super fed weekend i Løgumkloster. Vi var i Løgumkloster til agility stævne. Vært var DcH Tønder og DcH Løgumkloster. Tak for nogle fantastiske dage.

Vi tog først derned lørdag morgen, så tidligt op og af sted. Jari løb nogle rigtig flotte løb, fik godt nok to disk, den ene en tunnel der kom i vejen og den anden må jeg tage på min kam. Han blev nr. 4 i AG Åben og nr. 3 i SP 3. Rockie havde to fejlfrie, vandt den ene og blev nr. 2 i den anden.

Maria og jeg samt alle fire hunde havde lejet en hytte ved Klosterhallen. Fedt sted med skøn natur. Vi hyggede så vildt. Her lidt billeder derfra.
















Søndag Vandt Rockie SP Åben Senior. Super flot. Jari havde 3 fejlfrie super gode løb. Han blev nr to i AG 3, Nr. 3 i SP Åben og nr. 2 i SP 3. Go Jari. Blev disket i AG Åben en tunnel, tror han er vild med tunnelerne :-) Ved ikke hvorfor he he.

Det har været en super dejlig weekend, tak for det. Tak til Maria for total rå hygge og rigtig fed humor, indimellem lidt for langt ude, men sjovt var det. Totalt griner :-)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar