mandag den 14. maj 2012

Løgumkloster.

Som de andre år har agility stævnet i Løgumkloster været til UG+. Kanont selskab, gode baner, skønne mennesker, super forplejning, rigtig flotte præmier.
Stor tak til Løgumkloster for et kanont godt arrangement.


Hundene og jeg kørte først syd på lørdag morgen. Maria og jeg samt hundene skulle sove i telt. (For første gang). Det gik super godt, selv med opsætningen. Smiler.




Der var gang i sejlene, skal jeg lige love for, om lørdagen. Samtidig kom der er del vand ind imellem. Men humøret var højt og vi hyggede os. Selv hundene, her er Lucia kravlet op i en taske, ren rå hygge.




Rockie vandt AG åben senior og bliv disket i SP Åben senior.
Jari løb fejlfrit i begge de åbne og fik to DM udtag. Vi blev nr. 4 i AG åben og nr. 6 (tror jeg nok) i SP åben. I AG 3 fik vi en feltfejl på balancen, men et super løb samt en disk i SP 3.

Da vi havde givet hundene mad, gået tur, været i bad mm. Var der fælles spisning. Lækkert mad, kanont selskab,  mange gode grineflip og en total fed humor. Ved 22.00 tiden luftede vi hundene og kravlede til køjs. (Luftmadras) Hi Hi. 

--------------------------------------------------------------------------

Søndag var Jari så sej, 4 fejlfrie løb. Vi vandt AG Åben og AG 3. Blev nr. 7 i SP Åben og nr. 4 i SP 3. Sådan - Kromipower.

Rockie blev nr. 2 i SP Åben senior og disket i AG Åben senior. Men han hyggede sig den gamle.

Weekendens høst: Et Stafeli, Salt og Peber, Gavekort på 250 kr, Læder mappe, en Ecco Jakke m/ Vest der kan lånes af samt en masse godbidder.




----------------------------------------------------------------------------

Her lidt billeder af Jari fra sidste weekend i Roskilde, taget af Sissel Bagge.
Tak Sissel.












Ingen kommentarer:

Send en kommentar