mandag den 7. maj 2012

Tøsetur til Roskilde.

Lørdag morgen kl. 03.45, op, gøre klar og af sted mod Roskilde. Hvad gør man ikke for at komme til Agility konkurrence. Grunden til at vi ikke kørte om fredagen var at Rudi og jeg var til konfirmation ved Kristian, Stort tillykke med den store dag Kristian og tak for en dejlig dag.


Kl. 05.00 præcis kørte Maria, Lucia, Jari og jeg ud af indkørslen. Tøsetur, så mænd og pensionister måtte blive hjemme. Smiler. Turen gik fint, vi gjorde holdt et par gange - vanddrivende he he. Samt luftede hundene. Vi landede i Roskilde 07.40 og var klar til at sætte op, men der skulle agility banerne først lige flyttes, så vi blev en del forsinket :-( Men humøret var højt og da vi først kom i gang, gik det rigtig godt.

Jari og startede med AG 3, Desværre en Disk pga. af en fejl 40. Så var det holdløbets tur, vi har igen i år "Dream Team of Kromis" holdet. Jari var lidt svær at trække op men da han først kom i gang, løb vi et fejlfrit løb. Vore hold landede på en anden plads samlet. I SP åben gik jeg for tidligt ved et spring og vi fik en værring. I AG Åben var vi fejlfrie og blev nr. 5 ud af 40 hunde.

Vi skulle bo på Dan Holstel. Vi ankom kl. 19.30 ca. Fint sted, rigtig hyggeligt og super flotte naturskønne omgivelser. Det ligger ved havnen i Roskilde. Kan varmt anbefales.

Her lidt billeder fra vores aftenstur.


Her boede vi :-)



Tror de har fået øje på is kiosken :-)





Smuksaksen.



Jari nyder udsigten.



Maria & Lucia (Lut lut). Tak for en kanon hyggelig weekend.




Susanne & Jari.



Moars lille hund.



Da vi kom hjem fra vores aftenstur var der ro, total ro. Begge hunde væltede omkuld og vi så dem først næste morgen :-) Vi gik også i seng sammen med  hønsene. Tidligt op, lang køretur, vind og vejr giver en naturlig træthed.

------------------------------------------------------------------------------ 

Søndag kunne vi sove længe - smiler. Vi vågnede får uret ringede, he he. Ikke så tosset, for vi nåede at gå en lang tur med hunden i en skøn park. Så flot en morgen. Vi var ude på dyreskuepladsen kl. 07.30 ca. Morgenmaden blev indtaget og dagens løb gik i gang.

Vi startede men AG Hold og terrieren var vågnet i Jari igen. Jari var i sit gamle jeg igen, fedt. Han nåede at bide min i armen to gange at ren og skær iver. Vi fik 10 fejl, men dahm han var tændt. Vi blev nr. 2 med holdet samlet. Kromipower. I SP 3 rev han desværre en pind men super løb. I SP åben, igen super løb og fejlfrit, vi blev nr. 8 og fik et DM udtag. I AG åben havde vi den største bue, men kanont løb, fejlfrit, vi blev nr. 4 og fik et DM udtag. Super lille Kromi, ham Jari. Hov, vi blev da også 3. bedst i de åbne om søndagen :-)

Lørdag var han ikke rigtig på og virkede uoplagt. Jari er ikke god til at hvile i bilen, han sidder og følger med i alt hvad der sker/foregår, så derfor denne uoplagthed pga. træthed, det ved jeg så til næste gang, der må vi køre fredag, så han kan få sin skønhedssøvn :-)

Vi kom fra dyrskuepladsen kl. 17.15. og kørte ind i vores indkørsel kl. 19.35. Lang men super hyggelig weekend i kanont selskab. Fed humor og total mange grineflip.
Det er livet.





Ingen kommentarer:

Send en kommentar