mandag den 9. juli 2012

To dage på Farmen.

Søndag var Jari og jeg ude ved Sanne og Thomas sammen med mange andre agility tosser og løbe GAMES > gambler og snooker.




GAMBLERS: Målet med Gamblers er at samle så mange point som muligt indenfor den tid som dommeren har sat og derefter at foretage en strategisk beslutning om at udføre en af de to korte“Gamble”-sekvenser inden for en bestemt periode for at optjene bonuspoint.


SNOOKER: Formålet med spillet er at optjene så mange point som muligt inden for den fastsatte tid af dommeren. Scoring svarer til billard spillet ”snooker”, men dog kan dommeren lægge hindringer i ringen i enhver position.



Fed dag, hvor er det bare sjov at løbe, man skal virkelig tænke sig om. Man skal selv lave sin egen bane. Det er så sjovt og stemningen var helt i top. Vejret var kanont, næsten for varmt, og måtte sande at de fede måtte svede.

Til frokost og eftermiddagskaffen var der sammenskudsgilde. koldskål med det frugt og kammerjunker og kage til kaffen, så festligt :-)

Tak for en vildt hyggelig dag, glæder mig til næste gang.


Foto: Helle Rask

Foto: Sanne Ammitzbøll.

-------------------------------------------------------------------------

I dag har Jari og jeg været på Flip og hent bagfra Kursus fra kl. 09.00-13.00.
Rockie var også med, vi løb lidt i pausen.
Super godt kursus trods regnen, der kom en del byger. Hundene var super seje og gjorde det rigtig godt i alle fire timer. Den sidste bane var det kun Jari´s ben der løb, der var ingen hjerne tilbage. Hi hi.
Til sidst var der frokost, dejligt med Majbritt´s gode mad.

Tak til jer alle for en super hyggelig dag.







Da vi kom hjem tog vi en morfar på 2 timer, det er livet :-)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar