mandag den 25. november 2013

Uha så aktiv fruen er blevet...

Overskriften siger meget mellem linjerne, jeg har ikke været ovenpå siden sidste år efter min 5 ugers indlæggelse med akut nyresvigt. Jeg har været så meget igennem de sidste 1½ år at jeg slet ikke er noget til kræfter igen. Det er først nu jeg syntes jeg magter lidt mere i hverdagen. Jeg har stadig meget ondt i alle led og muskler (ledegigt og urinsyregigt) og skal til gigtlægerne inden længe, men min træthed mærker jeg ikke så meget til mere. Dejligt med små fremskridt.
 
De sidste 14 dage er der godt nok sket lidt her i vores lille hjem.
Alt er blevet endevendt og blevet gjort rent, det var også tiltrængt efter 4 måneder med en byggeplads omkring vores hus (projekt cykelsti), dahm her var beskidt. Jeg har simpelhen taget et rum af gangen, for at kunne overskue det. Blev færdig i går med det sidste rum. Dejligt, nu skal det kun vedlige holdes og ikke muges ud, smiler.
 
 Jeg har haft nogle fridage og min mor har været her. Vildt hyggeligt, vi fik  teresserne gjort vinterklar. Samt taget alle vinduerne. Dejligt, tak for hjælpen til min dejlige mor. Der ud over fik vi købt et par julegaver, shoppet og hygget. Jeg havde en lille overraskelse til min mor, hun skulle en omgang massage, det nød hun.
 
Vi nåede også på kirkegården:
 
Så fint > Min Far.

Easy på Arnborg kirkegård.
 
 
Fredag var vi på tøsetur, Vera, min mor og jeg. Først på Kolding sygehus til tjek med Vera og derefter i Kolding Storcenter. Så hyggeligt.
 
Vera og min mor på Kolding Sygehus.

Frokost i Stortcentret.
 
 
Jeg har også fået trænet hundene x to i ugen. Både Easy og Jari træner ved Sanne hver onsdag og Helle og jeg har været i InDog x to. Føler selv jeg kan løbe lidt mere uden at være ved at dø. Ikke så tosset.
 
Efter en omgang træning, hygges der.
 
Jari hygger ved Moar.
 
 
I går efter baggangen var blevet endevendt, gik hundene og jeg en lang tur. For jeg skulle til Josefines 6 års fødselsdag.
 
 
Fra gåturen i går. Skønt vejr.
 
 
Stort tillykke til Josefine med de 6 år, hip hip hurra.
 


Ingen kommentarer:

Send en kommentar