torsdag den 22. maj 2014

WAO. Dagbog. 5. dag. Fredag.

Så kom dagen endelig, det vi kom for, nemlig at løbe agility.

Meeeeen sikke en øv nat jeg havde, ved ikke hvad jeg ikke hvorfor, men jeg blev hundesyg og kastede op hele natten. En ting er sikkert det var ikke nerver, smiler.

Underligt nok havde jeg det ok om morgenen, dejligt. Var dog mega træt. Men det gik. Sorry, til jer jeg holdt vågen. (hotellet var meget lydt).


--------------------------------------------------------------------------------

Hvordan afvikles WAO:


Til WAO konkurreres der om fire VM-titler, tre individuelle og ét team. Der kåres en World Champion i hver, af de fire spring højder, i de tre individuelle, samt i Teams.


Agility PENTHATHLON CHAMPIONSHIP (Femkamp):
Agility Penthathlon består af 2 runder af Agility, 2 runder af spring og 1 runde Speedstakes. De samlede resultater fra de 5 klasser bestemmer hvem der bliver Agility PENTHATHLON World Champion. Efter 1. runde agility og 1. runde spring bliver ringeste sorteret fra (20 procent). Efter 2. runde agility og 2. runde spring går de bedste 20 videre til Speedstakes.


Agility BIATHLON CHAMPIONSHIP:
Agility Biathlon består af 1 runde Spring, der går de 40 bedste videre til 1 runde Agility. De samlede resultater af de to klasser bestemmer hvem der bliver Agility BIATHLON World Champion.


AGILITY GAMES CHAMPIONSHIP: AGILITY GAMES CHAMPIONSHIP består af 1 runde af ”Snooker” efterfulgt af 1 runde af ”Gamblers”. De samlede resultater af de to klasser bestemmer hvem der bliver Agility GAMES World Champion.

SNOOKER: Formålet med spillet er at optjene så mange point som muligt inden for den fastsatte tid af dommeren. Scoring svarer til billard spillet ”snooker”, men dog kan dommeren lægge hindringer i ringen i enhver position.


GAMBLERS: Målet med Gamblers er at samle så mange point som muligt indenfor den tid som dommeren har sat og derefter at foretage en strategisk beslutning om at udføre en af de to korte“Gamble”-sekvenser inden for en bestemt periode for at optjene bonuspoint.

--------------------------------------------------------------------------


Danmark er klar.


Banegennemgang:


Der var banegennemgang for alle formiddagsløbende indenfor 45 min. Man skulle have 3 baner i hovedet. Det samme over middag, alle dage. Så vi gik fra den ene ring til den anden. Fedt, god udfordring.

---------------------------------------------------------------------------

I 400 klassen hvor Jari løb, var der over 70 hunde.


Vores løb:


Spring Penthathlon 1. runde: 
Fejlfrit og vi blev nr. 9.

Snooker:
Fejlfrit. Vi fik 50 point ug af 51 og blev nr. 19.

Agility Penthathlon 1. runde:
Disk. Min skyld.


Jari og jeg løb ikke hold (Teams) Jeg valgte selv at side over.

Jari løb rigtig godt, elsker den hund.Venter på at komme til start. Foto: Sanne Ammitzbøll.


Foto: Sanne Ammitzbøll.
Ingen kommentarer:

Send en kommentar