tirsdag den 11. oktober 2011

Den omvendte verden.

I Lørdags var vi på eftersøgningskurses 1. dag. Da jeg måtte overgive mig sidste lørdag. Rockie måtte igen blive hjemme, da han havde spist et eller andet ikke helt dødt. (ødsel) Det gav lidt maveonde og han var ikke helt på toppen. Så Jari måtte igen med. Jari var igen super sej, han fandt en tot menneske hår og et lille stykke slange, er mega stolt af ham, han er som sagt ikke trænet i eftersøgning, men det skal vi helt klart til at træne meget mere.











Det har været nogle super gode og lærerige kursusdage så en stor tak til vores instruktører: Peder Søndergaard, Poul Bech og John Bermann. Tak til Helle Troelsen for at holde flot styr på tropperne samt til alle de andre deltagere for godt selskab.

Se billeder fra dagen på:

https://picasaweb.google.com/109575312412543586864/2011HerningEftersGningstjenesten#

-----------------------------------------------------------------------------------------------------

I Herning var Jari den eneste "lille" hund der var med samt den eneste hund der ikke var lydighedshund, men agilityhund, men agilityhunde har da også en næse og elsker at bruge den. Havde vi stået på en række kunne man godt have taget et billede og skrevet under > Find fejlen :-) Nej spøj til side. Jeg syntes faktisk det er tankevækkende. Men det er måske fordi at jeg elsker næsearbejdet ligeså højt som agility. Eller rettere sagt jeg elsker alt hunde arbejde samt at finde nye udfordringer til mine hunde. Når jeg tænker over det så kan de faktisk rigtig mange ting.

Rockie > Lydighed, startede som lydigheds hund og har været til en del lydighedskonkurrencer og er B hund. Agility, er Kl. 3 hund og været til rigtig mange konkurrencer i årenes løb, er nu senior hund, rigtig mange forskellige tricks, svømme/bade, eftersøgningshund, har været det siden 2008 og eftersøger både felt, nedgravet og runder, Rally O (er lige startet på Rally O) samt være en skøn familie hund mm.

Jari > Lydighed, kan rigtig mange af øvelserne men har aldrig kokurreret deri. Agility, er Kl. 3 hund og er ude til rigtig mange konkurrecer årligt. Spor, eftersøgning (under oplæring), Udstille/udstilling, ringtræning, svømme, forskellige tricks, samt være en skøn familie hund mm.

Pyyyy det er lidt vildt, mange timer er brugt, hvor herligt :-)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar