søndag den 23. juni 2013

Et par dejlige dage i det sønderjyske.

Den sidste uges tid er gået med møder, lindrene behandlinger, sygehusbesøg og absolut ingen søvn. Prednisolon er godt for meget, men ikke for søvn. Nu har jeg prøvet at skrive ned hvad jeg sover på en uge. Mellem 10 og 30 timer de sidste 6 uger og max 2 timer i sammenhæng. Kan squ godt for min krop er lidt træt.
 
Så to hygge dage i det Sønderjyske var god pleje til min krop. Jeg pakkede bilen fredag og kørte til Søndernæs.
 
 
 
Er det ikke dejligt :-)
 
 
 

 

Fint lille Flag, stod der, hvor vi skulle bo :-)

Hvad laver du ?

Easy...
 
Jari...
 
 
Mine to dejlige og nemme drenge....

 
Et super dejligt sted, hvor vi (Maria, Kenneth, My, Bibsen og jeg) skulle bo. Hundene og jeg gik en lang tur og rå hyggede i et par timer.
 
 
 
 
Ved 18.00 tiden kom Lille My familien og Bibsen. Bente og Rikke stødte også til og vi kørte en tur til Rømø for at gå med hundene, dahm det regnede og vi blev våde, men hyggeligt var det.
 
 
 
 
Så var klokken efterhånden blevet 20.00 og vi kørte til Skærbæk for at for aftensmad. Super hyggeligt. Tilbage til Søndenæs, hvor vi hyggede og krøb til køjs ved 23.00 tiden. Jeg kunne selvfølgelig ikke sove, men fik da i det mindste slappet af.
 

Lørdag > DcH Skærbæk:

Tidligt op, pakke sammen og op til DcH Skærbæk. Der var 93 hunde i kataloget i de åbne klasser og en bane. Hvad tænker man så, uha det bliver en lang dag. Men hatten af for DcH Skærbæk. Det gjorde i squ flot. Alt forløb til UG +. Gode baner, hjælpere i højt humør, dejlig mad, i det hele taget et super godt arrangement. Dejligt at være en del af. Og ikke at glemme, vildt hyggeligt med lotteri og bod samt rigtig flotte præmier. Vi kørte derfra kl. 17.20.
 
Jari, moars lille agility hund, 4 fejlfrie løb. Han er for sej den lille.
Han vandt SP3, blev nr, 2 i AG3 og AG åben og nr 3 i SP åben.
Han er bare så sød, hvis den gamle ikke kan følge med, så venter han så fint, så med de "ikke optimale" forhold han har, så er han squ en ener.
 
 
Se lige alle de flotte præmier :-)
 
 
Tak for kanont selskab i DcH Gives og Farmtossernes hjørne, i er for seje.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar