torsdag den 6. juni 2013

R.I.P. Rockie, vores dejlige dreng, du vil blive savnet....

Det sidste billede der er blevet taget af Rockie, dage før han sov ind.
 

Rockie var en ener.

 
Altid glad og fuld af livslyst. Vores lille bandit. Elskede alle der kom hos os samt dem han mødte på sin vej.
 
Han var den sejeste lille hund med sin næse, det han ikke komme finde var ikke hver at skrive hjem om. Derfor var han også eftersøgnings hund i DcH Regi. Derudover var han B hund, Klasse 3 i Agility, elsker at lave Tricks/Rally. Han har været med til DM i agility, været klubmester i Agility og Rally flere gange samt været Kredsmester.
 
Så som Kim Larsen synger "fik du set det du ville" ja det tror jeg så absolut Rockie gjorde.
 
 
 
 
 
Han fik samtidig den mest værdige måde at komme herfra på, i tirsdags. Den mest fredfyldte måde at forlade denne jord på, vi er dybt taknemmelige.
 
Tirsdag morgen var han fræk og frejdig, lejede ude i haven med Easy og Jari, fik sin morgenmad, en ganske almindelig hverdag. Jeg skulle over på sygehuset og have taget prøver og var væk i ca. en time. Da jeg kom hjem lå han ligeså sødt i sin kasse, kiggede op og lovrede med halen. Ligesom om han bare lå og hyggede/sov. Jeg satte ned til ham, han slikkede på min hånd og jeg viste hvad der var ved at ske. Ringede til Rudi samt vores dyrlæge. Jari og Easy var henne og sige farvel til han. Det var så rørende. Rudi bar ham ud i bilen i hans ynglings kasse. Han lå med hovedet i min hånd, hele turen til Grindsted og da han så Kristian, kiggede han bare lige op som om han ville sige, her er jo dejligt at være. Han var så rolig og afklaret, ingen panik eller noget. Vi sagde farvel og Rockie sov stille ind. Dahm det var hårdt lige i nuet, men sikke en smuk måde at komme herfra på.
 
 
Rockie levede til sidste sek. uden begrænsninger eller smerter mm. Og igen igen fik han det sidste ord, Smiler. Han bestemte selv. Men hvor var det en smuk oplevelse når det nu skulle være. Rockie vi er dig dybt taknemmelige.
 
 
Nu har vi alle de dejlige minder, om vores dejlige dreng.
 
 
¨
 
Verdens sejeste Beagle.
 
 
 
 
 
 



 
 
 
Han har været en stor del af vores lille familie i over 12 år, hvis ikke hele vores liv og efterlader derfor et stor tomrum her i vores lille hjem. Men er sikker hvorend du så er, så holder du Fest. Ha´ det godt gamle dreng.
 
Tak for alle de trøstende ord, snakke. hilsner, besøg, blomster, chokolade mm.

1 kommentar:

  1. Puha, sikke en stor klump jeg har i halsen nu. Er ked af du har mistet din dejlige Rockie. Det må være et stort afsavn.
    Men det må også være dejligt, at vide at I har givet ham et fantastisk liv. :O)
    Stort kram Helle

    SvarSlet