mandag den 4. juni 2012

Agility på Rom Flyveplads samt 2 x Føsda.

Hård men super weekend. Fredag blev der pakket til weekenden. Kl. 17.00 skulle vi til Veras fødselsdag, den blev holdt på Center cafeen i Give. Hele familien var til stede og det var rigtig hyggeligt.


Stort tillykke med fødselsdagen til VERA.

Lørdag kørte hundene og Jeg til Rom flyveplads ved Lemvig, der skulle der være agility konkurrence både lørdag og søndag. Lemvig som arrangør lørdag og Holstebro søndag. Det var meget blæsende, men super hyggeligt.

Rockie vandt de to senior løb han deltog i, Go Rockie.
Jari vandt AG 3 (0 fejl), blev nr. 3 i AG åben med 10 fejl, det har jeg godt nok aldrig prøvet før, smiler. Blev nr. 2. i SP åben med 0 fejl.


Alle vores flotte gevinster fra lørdag.


Klokken var blevet 15.00 og vi var nød til at køre, vi skulle nemlig til Gittas 50 års fødselsdag i Pårup lejeren. Vildt lækkert sted. Rudi kunne desværre ikke deltage. Hundene og jeg ankom ved 16.00 tiden. De fik mad og vi gik en lang tur. Derefter var det mig der skulle smukkeseres lidt. (Ikke en let opgave). Det var en super fest, alt var til UG+. Hyggeligt selskab, god mad, drikkevare i lange baner, flotte taler, skønt vejr og godt humør. Vi sov der, luksus må man sige. De sidste var endnu ikke gået i seng da hunden og jeg var klar til at køre søndag morgen kl. 07.00. Og de havde lavet kaffe, hvad mere kan man forlange. Tak til hundebordet for kanon selskab samt til alle for en dejlig dag/aften. Det havde du gjort godt Gitta.

Kære Gitta endnu engang et kæmpe stort tillykke med de 50 år.

Søndag vandt Rockie igen begge åbne senior klasser. han nu lidt sej den gamle. Jari løb 4 rigtig flotte løb, han fik desværre dømt en feltfejl på vippen i AG 3, ellers var han fejlfri. Så det blev til tre 1. pladser (AG åben, SP åben og SP 3) og en 2. plads. (AG 3) Go Jari. Kromipower.


Søndagens gevinster.

Tak til Lemvig/Holstebro for nogle hyggelige dage på Rom flyveplads, hyggeligt med marked samme sted som agility konkurrencen.




Ingen kommentarer:

Send en kommentar