torsdag den 14. juni 2012

Harlev og Vejle.

Lørdag var vi i Harlev til agility konkurrence, dejlig dag, flot vejr (vi fik dog vand over middag), flotte præmier og dejligt selskab.

Rockie vandt AG åben senior, (fejlfrit) og blev disket i SP åben da jeg ikke rettede en fejl, han skal bare have det sjov på banen og det har han :-)

Jari > mit lille balance felt mareridt, hi hi. Jari har i år sprunget en del balance felter, har været i syv sind med hvad jeg skulle gøre, for til træning springer han ikke, kun til konkurrencer. Så ja det er 100 % mig der gør et eller andet helt hen i vejret.

Han sprang da også både i åben og AG 3 i Harlev. Han blev nr. 4 med 5 fejl i AG åben og vandt AG 3 med 10 fejl. Han nogle gode SP løb, blev nr. 2 i SP åben.

Tak til DcH Harlev for en dejlig dag :-)

Disse skønne billeder ar tager af Helle Larsen i Harlev:

Søndag gik turen så til Tirsbæk Slot hvor DcH Vejle havde arrangeret Agility konkurrence. Det var rigtig flot omkring slottet, virkelig skønne omgivelser. Der var langt at gå, men det var vi jo forberedt på. Vejret var meget vådt, så på med regntøjet. Vore ting (telte, buer, stole mm.) blev kørt fra P pladsen til banerne. Der var der en lille øv oplevelse, vores ting blev bare læsset af i en stor bunke smadder/mudder, det ville være rart hvis der var blevet passet lidt bedre på vores ting, ellers var det en vild hyggelig dag trods det våde vejr.

Rockie hyggede sig vildt på banerne, han fik en 2. pl. og en disk, men sjovt det havde han det. Jari løb kanont, han vandt AG 3, AG åben og SP åben, alle tre løb var fejlfrie. Så fedt og han fik sine balance felter, det tog meget lang tid men han fik dem :-) I SP 3 blev vi disket, det blev vi alle hi hi. Fed bane, vi tog et spring fra den forkerte side.